Toimintaamme ohjaa ennen kaikkea vaikutus joka ohjelmillamme on osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön sekä laajasti koko yhteiskuntaan.

Tarjoamme koulutusta, jolla on vaikutus työhösi, asiantuntijuuteesi, ajatteluusi, yritykseesi ja sitä kautta myös yhteiskuntaan. Pääset laajentamaan osaamistasi ja yrittäjyyttäsi kokonaisvaltaisesti. Opit tunnistamaan potentiaalin itsessäsi ja muissa.

Ohjelmiimme osallistuu vuosittain lähes 7 000 ihmistä noin tuhannesta organisaatiosta. Tarjoamme kokemuksen, joka nostaa yrittäjyytesi, myös sisäisen yrittäjyyden, uudelle tasolle. Aalto ENT:in koulutuskokonaisuus sisältää runsaasti relevantteja työkaluja heti käytäntöön sovellettaviksi.

Lähde elämänlaajuisen oppimisen polulle

Maailma uudistuu sellaista vauhtia, ettei kukaan meistä voi tietää, mitä tietoja ja taitoja parin vuoden päästä tarvitaan. Ammatit, työnkuvat ja työn tekemisen tavat muuttuvat ja työ ja opiskelu limittyvät koko elämän laajuiseksi oppimispoluksi. Siirrymme putkimaisesta urakehitysmallista elinikäisen oppimisen aaltomaiseen tai monihaaraiseen malliin, jossa oppimista tapahtuu läpi elämän. Aalto-yliopistossa et jää yksin. Me toimimme oppaanasi ja autamme sinua tunnistamaan oppimistarpeesi, jotta osaamisesi pysyy aina askeleen edellä.

Pidämme sinusta hyvää huolta

Saat henkilökohtaista palvelua koko ohjelman ajan ja yhteys Aalto ENT:iin säilyy myös ohjelman päätyttyä. Pääset osaksi inspiroivaa verkostoa: jaat kokemuksia, kokeilet ja oivallat asioita uudella tavalla yhdessä niin muiden osallistujien kuin asiantuntijoidemme kanssa.

Käytössäsi on tuorein akateeminen tieto sovellettuna käytäntöön

Valitsemme Aalto-yliopiston ja Aalto ENT:n omien sekä vierailevien valmentajien joukosta kuhunkin ohjelmaan sopivimmat kouluttajat. Heillä on kokemusta organisaatioiden käytännön toiminnasta ja kosketuspintaa erityyppisiin toimialoihin eri organisaatiotasoilla. Ohjelmissamme yhdistetään käytännön esimerkit ja kokemukset uusimpaan akateemiseen tietoon. Voit kokeilla ja testata uusia metodeja ja toimintatapoja välittömästi työpaikalle palattuasi.

Muuta maailmaa kanssamme

Koulutamme johtajia ja asiantuntijoita jotka ovat tulevaisuuden muutoksen tekijöitä. Edistämme yhdessä vastuullisuuta tähtäämällä huipputuloksiin tinkimättömästi ja vastuullisesti. Opiskelemalla meillä tuet tiedettä, tutkimusta ja sitä kautta suomalaista yhteiskuntaa.

Vaikutus ulottuu koko organisaatioon

Tarjoamme sinulle ja organisaatiollesi työkaluja ja malleja muutosten läpivientiin. Kirkastamme kanssasi yrityksesi kilpailuetua ja keinoja kasvun saavuttamiseen. Osallistujien yhteistä näkemystä hyödynnetään organisaatiollesi ajankohtaisen ongelman ratkaisemisessa.

Kasvat kohti uusia haasteita

Ohjelmaan osallistuminen käynnistää prosessin, joka rohkaisee työtapojesi ja ajattelusi muutokseen. Itsetuntemuksesi, osaamisesi ja asiantuntijuutesi vahvistuvat ja opit paremmin tunnistamaan oman potentiaalisi.

Jalanjälkemme yhteiskunnassa

Aalto University Executive Education Oy:n toiminnasta kanavoituu merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, luentopalkkioina ja vuokrina. Vuonna 2021 Aalto University Executive Education Oy:n taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 4,1 miljoonaa euroa (2,3 milj. eur vuonna 2020).

Aalto ENT, osana Aalto University Executive Education Oy:tä, hyödyntää Aalto-yliopiston ainutlaatuisia vahvuuksia ja koulutusaloja. Aalto-yliopisto tuo opetukseemme monitieteellisen lähestymistavan ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Samalla tarjoamme Aalto-yliopiston opetushenkilökunnalle uusia verkostoja ja kehittymismahdollisuuksia.