Toimintaamme ohjaa ennen kaikkea vaikutus joka ohjelmillamme on osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön sekä laajasti koko yhteiskuntaan.

Tarjoamme koulutusta, jolla on vaikutus työhösi, asiantuntijuuteesi, ajatteluusi, yritykseesi ja sitä kautta myös yhteiskuntaan. Pääset laajentamaan osaamistasi ja yrittäjyyttäsi kokonaisvaltaisesti. Opit tunnistamaan potentiaalin itsessäsi ja muissa.

Ohjelmiimme osallistuu vuosittain lähes 7 000 ihmistä noin tuhannesta organisaatiosta. Tarjoamme kokemuksen, joka nostaa yrittäjyytesi, myös sisäisen yrittäjyyden, uudelle tasolle. Aalto ENT:in koulutuskokonaisuus sisältää runsaasti relevantteja työkaluja heti käytäntöön sovellettaviksi.

Pidämme sinusta hyvää huolta

Saat henkilökohtaista palvelua koko ohjelman ajan ja yhteys Aalto ENT:iin säilyy myös ohjelman päätyttyä. Pääset osaksi inspiroivaa verkostoa: jaat kokemuksia, kokeilet ja oivallat asioita uudella tavalla yhdessä niin muiden osallistujien kuin asiantuntijoidemme kanssa.

Käytössäsi on tuorein akateeminen tieto sovellettuna käytäntöön

Valitsemme Aalto-yliopiston ja Aalto ENT:n omien sekä vierailevien valmentajien joukosta kuhunkin ohjelmaan sopivimmat kouluttajat. Heillä on kokemusta organisaatioiden käytännön toiminnasta ja kosketuspintaa erityyppisiin toimialoihin eri organisaatiotasoilla. Ohjelmissamme yhdistetään käytännön esimerkit ja kokemukset uusimpaan akateemiseen tietoon. Voit kokeilla ja testata uusia metodeja ja toimintatapoja välittömästi työpaikalle palattuasi.

Taiteesta inspiraatiota ajatteluun

Tasokas kokoelmamme modernia ja nykytaidetta luo ainutlaatuiset olosuhteet valmennuksillemme. Taiteen avulla haluamme antaa sinulle inspiroivan ja uutta ajattelua herättelevän kokemuksen.

Muuta maailmaa kanssamme

Olemme mukana rakentamassa uutta, globaalisti orientoitunutta yrittäjäsukupolvea. Edistämme yhdessä vastuullisuuta tähtäämällä huipputuloksiin tinkimättömästi. ja vastuullisesti. Opiskelemalla meillä tuet tiedettä, tutkimusta ja sitä kautta suomalaista yhteiskuntaa.

Vaikutus ulottuu koko yritykseen

Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi työkaluja ja malleja muutosten läpivientiin. Kirkastamme kanssasi yrityksesi kilpailuetua ja keinoja kasvun saavuttamiseen. Osallistujien yhteistä näkemystä hyödynnetään ajankohtaisten ongelmiesi ratkaisemisessa.

Jalanjälkemme yhteiskunnassa

Aalto ENT osana Aalto University Executive Education Oy:tä hyödyntää Aalto-yliopiston vahvuuksia ja koulutusaloja.

Aalto University Executive Education Oy:n toiminnasta kanavoituu merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, luentopalkkioina ja vuokrina. Vuonna 2019 Aalto University Executive Educationin taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 3,3 miljoonaa euroa.

Aalto-yliopisto tuo opetukseemme monitieteellisen lähestymistavan ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Samalla tarjoamme Aalto-yliopiston opetushenkilökunnalle uusia verkostoja ja kehittymismahdollisuuksia.