Edellinen sivu

Pk-yrityksen verkkokurssi

Kaikki mitä yrittäjän tulee tietää verosuunnittelusta

Harvalla yrittäjällä on resursseja selvittää verosuunnittelun mahdollisuuksia ja rajoituksia itsenäisesti. Verosuunnittelulla on kuitenkin suora vaikutus yrityksen ja sen omistajan talouteen. Pk-yrityksen verosuunnittelu –ohjelmassa perehdyt asiantuntevan ja kokeneen kouluttajan johdolla verosuunnittelun mahdollisuuksiin ja rajoituksiin nopeasti, käytännönläheisesti ja ennen kaikkea oman aikataulusi mukaan.

Hanki käyttöoikeus  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Yrittäjä pystyy vaikuttamaan omaan henkilökohtaiseen talouteensa.
Kirjanpitäjät voivat tarjota parempaa palvelua asiakkailleen sekä parantaa asiakkaidensa taloudellista tilaa.
Lisää ymmärrystä tilinpäätös- ja verosuunnittelun välisestä yhteydestä sekä verotusmenettelyn rajauksista.
Lisää tuottoa hyvällä verosuunnittelulla.

Kenelle?

  • Yrittäjät, pienet ja keskisuuret yritykset, jotka haluavat lisäymmärrystä ja konkreettista apua oman yrityksensä verosuunnitteluun

  • Kirjanpito- ja tilitoimistot

Sisältö ja aikataulu 

Kouluttaja

Risto Walden KTL, KLT, toimitusjohtaja ja veroasiantuntija, Bilanssi Oy

Risto Walden on yksi maamme tunnetuimmista asiantuntijoista vero-, tilinpäätös- ja yhtiöoikeudellissa kysymyksissä. Risto Walden on aiemmin toiminut pitkään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen laitoksella opetus- ja tutkimustehtävissä sekä Verohallinnossa verovalvontatehtävissä. Walden luennoi vero- sekä tilinpäätössuunnitteluun liittyvistä aiheista niin julkishallinnolle kuin myös yksityisen sektorin ammattilaisille ja on valittu Helsingin kauppakorkeakoulun vuoden opettajaksi vuonna 2003.  Walden on Veronmaksajain keskusliiton hallituksen jäsen ja on julkaissut aiheesta lukuisia artikkeleita ja kirjoja.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Hanki käyttöoikeus

Verkkokurssin hinta on 95 € (+ alv). Hinta oikeuttaa käyttöoikeuteen yhdelle henkilölle kuudeksi (6) kuukaudeksi. Voit joko ilmoittautua koulutukseen, jolloin saat käyttöoikeuden ja laskun pienellä viiveellä tai ostaa käyttöoikeuden luottokortilla suoraan Eliademy-oppimisympäristössä.

Osta käyttöoikeus luottokortilla

Aloitusajankohta