Edellinen sivu

Hallitustyöskentely

Hallitustyöammattilaisen tuhti tietopaketti

Hallitustyöskentely-verkkokurssi koostuu 39 videosta, jotka tiivistävät hyvän hallitustyön keskeiset aihealueet. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. hallituksen juridiset vastuut, toimiva kokoonpano ja hallitustyön kehittäminen.

Ohjelman kouluttajina toimivat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori Seppo Ikäheimo sekä tutkija Jari Melgin. Erikoishaastattelussa on professori Anil K. Gupta, jota pidetään yhtenä maailman johtavista strategia- ja globalisaatioasiantuntijoista (Thinkers50).

Hanki käyttöoikeus  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Saat kokonaisvaltaisen kuvan hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä yritykselle.
Saat vahvan perustan yritystoiminnan pitkän aikavälin suunnitteluun ja ohjaamiseen.
Saat tukea yrityksesi hallitustyöskentelyn konkreettiseen kehittämiseen.

Kenelle?

Verkkokurssi on tarkoitettu hallitusten jäsenille, yrittäjille, yritysjohdolle sekä yritysten omistajille ja rahoittajille.

Sisältö ja aikataulu 

Kouluttajat

Seppo Ikäheimo

Laskentatoimen professori, Aalto-yliopisto

Seppo Ikäheimo toimii laskentatoimen professorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa (Aalto BIZ). Hän väitteli Turun kauppakorkeakoulusta vuonna 1996 aiheesta Communication in the Sharemarkets, ja sen jälkeen hänen mielenkiintonsa keskeisinä kohteina ovat olleet sijoittajasuhteet (investor relations, IR), johdon palkitseminen ja yrityksen hallinnoinnin (corporate governance) laatu.

Aalto-yliopistossa hän toimii opetuksesta ja oppimisesta vastaavana varadekaanina ja yrityksen hallinnoinnin professorina.  Hän opettaa Corporate Governance -teemasta Aalto-yliopistossa ja Aalto EE:ssä sekä Wienin kauppakorkeakoulussa ja Pietarin valtionyliopistossa.

Käytännössä hän on ollut mukana välimiesoikeuden jäsenenä useissa vähemmistöosakkaiden lunastustapauksissa, arvioimassa valtio-omisteisten yritysten ylimmän johdon palkkausta ja laatimassa Perheyritysten hyvän hallinnoinnin suosituksia.

Jari Melgin

Opettava tutkija, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Jari Melgin toimii opettavana tutkijana Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun (Aalto BIZ) laskentatoimen laitoksella. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus talous- ja rahoitusjohtamisesta, mm. Amer Sports Oyj:ssä, Componenta Oyj:ssä, Kansallis-Osake-Pankissa sekä Containerships Oy:ssä.  Melgin valmistelee väitöskirjaa päätöksenteon rajoista yrityksen hallinnoinnissa keskittyen  eritysesti hallituksen rooliin.

Aalto-yliopistossa hän opettaa useita kursseja, mm. maisteri- ja kandidaattiopintojen lopussa suoritettavilla capstone-kursseilla, joiden tavoitteena on linkittää opiskelijoiden teoreettinen tietämys käytäntöön.  Lisäksi hän on paljon käytetty kouluttaja mm. Aalto EE:n koulutusohjelmissa.
Melginillä on laaja käytännön kokemus yritysten hallinnoinnista mm. hallintoneuvoston puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, sihteerinä, esittelijänä ja hallitusten käyttämänä ulkopuolisena asiantuntijana.

Dr. Anil Gupta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Hanki käyttöoikeus

Verkkokurssin hinta on 95 € (+ alv). Hinta oikeuttaa käyttöoikeuteen yhdelle henkilölle kuudeksi (6) kuukaudeksi. Voit joko ilmoittautua koulutukseen, jolloin saat käyttöoikeuden ja laskun pienellä viiveellä tai ostaa käyttöoikeuden luottokortilla suoraan Eliademy-oppimisympäristössä.

Osta käyttöoikeus luottokortilla

Aloitusajankohta