Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

GlobalScaleX

Pohjoismaisten innovaatioiden asialla

Pohjoismaissa on ennätysmäärä kasvuyrityksiä, mutta tutkimusten mukaan vain 0,4 % startup-yrityksistä onnistuu kasvamaan. GlobalScaleX-ohjelma auttaa yritystäsi ylittämään kasvun esteet ja löytämään oman polkunsa menestykseen.

GlobalScaleX on yrityksen kasvua edistävä neljä kuukautta kestävä intensiiviohjelma. Se on tarkoitettu nopeasti kasvaville teknologiayrityksille, jotka haluavat parantaa tuloksiaan ja pitää yllä kasvuaan. Neljän kuukauden aikana asiantuntijamme, mentorimme, yrittäjämme ja sijoittajamme auttavat sinua saamaan kaiken oleellisen tiedon ja taidon, jonka hankkimiseen kuluisi tavallisesti vuosia. 

GlobalScaleX-ohjelma tarjoaa täsmätietoja ja -työkaluja kasvuyritysten kohtaamiin haasteisiin. Osallistujat voivat soveltaa opittuja asioita heti omaan liiketoimintaansa. Ohjelman ovat suunnitelleet yhteistyössä Aalto ENT ja BI Norwegian Business School ja siinä ovat mukana myös Nordea Startup & Growth ja UK Department for International Trade (DIT). Hae mukaan ohjelmaan ja pääset rakentamaan oman kasvusuunnitelmasi yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

GlobalScaleX on osa Nordic Innovationin tukemaa Nordic Scalers -hanketta, jonka tavoitteena on edistää ja helpottaa pohjoismaisten yritysten kasvua ja rajat ylittävää yhteistyötä sekä vahvistaa pohjoismaisten kasvuyritysten ekosysteemiä.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksi Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Kysy lisätietoa

Hyödyt

GlobalScaleX-ohjelman avulla viet yrityksesi seuraavalle tasolle. Ilmoita mukaan kaksi tai kolme yrityksesi johtoryhmän jäsentä, jotka neljän kuukauden ajan kehittävät yrityksesi kasvustrategiaa kouluttajiemme ja mentoriemme avustuksella.

Ymmärrät, mihin resurssit on kohdennettava kasvun maksimoimiseksi.
Hankit uusia kasvua edistäviä työkaluja ja toimintamalleja.
Saat inspiraatiota ja uusia ideoita kokeneilta kouluttajilta ja yritysmentoreilta.
Selkeytät liiketoimintastrategiaasi ja optimoit liiketoimintasi prosesseja.

Kenelle

Ohjelma on tarkoitettu yrityksille, joiden vuosittainen liikevaihto on vähintään 2 miljoonaa euroa, henkilöstömäärä vähintään kymmenen henkilöä ja vuotuinen kasvu vähintään 20 % viimeisen kolmen vuoden aikana. Liiketoiminnalla on oltava maailmanlaajuista potentiaalia ja sen on hyödynnettävä skaalautuvaa teknologiaa.

Ohjelma on tarkoitettu nopeasti kasvaville yrityksille, joilla on maailmanlaajuista potentiaalia ja jotka käyttävät skaalautuvaa teknologiaa. Se on suunniteltu yrityksen keskeisimmistä toiminnoista vastaavalle ydintiimille (2–3 henkilölle). Etsimme vahvaa, ketterää ja motivoitunutta tiimiä, jolla on vahva halu johtaa yritys kasvuun, valmius nopeatempoiseen oppimiseen sekä toiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen.

Hakijoita arvioitaessa pidämme etuna sitä, että yritys toimii YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme myös tiimin monimuotoisuutta.

Sisältö ja aikataulu

GlobalScaleX-ohjelma kattaa tärkeimmät liiketoiminnan osa-alueet, joihin kasvuyritysten on keskityttävä kasvaakseen menestyksekkäästi. Ohjelma koostuu viidestä jaksosta, yrityskohtaisesta mentoroinnista ja demopäivästä. Jokaista aihetta käsitellään käytännön kautta työpajoissa, joissa opittuja asioita päästään soveltamaan oman yrityksen toimintaan. Mentoroinnissa keskitytään erityisesti kunkin yrityksen kipukohtiin.

Ohjelma toteutetaan kaksipäiväisissä jaksoissa neljän kuukauden ajan. Opiskelu on vuorovaikutteista ja sisältää paljon keskustelua ja työpajoja. Yrityskohtainen mentorointi voidaan järjestää oman aikataulusi mukaan.

Kustannukset ja hakeminen

Aloitusajankohta