Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Game Executive – Pelialan koulutus

Valmistaudu viemään peliyrityksesi seuraavalle tasolle

Game Executive on tunnettu ohjelma, joka on suunniteltu yksinomaan eksponentiaalista kasvua tavoitteleville peliyrityksille. Se tutustuttaa osallistujat menestyksekkään liiketoiminnan rakentamisen ja johtamisen taustalla oleviin perustekijöihin, jotta yritykset saavat liiketoimintansa kehityksen nousemaan pilviin. Game Executive -ohjelma on ollut käynnissä menestyksekkäästi jo kuuden vuoden ajan. Se tuo yhteen osallistujia eri puolilta maailmaa ja tarjoaa globaaleja verkostoitumismahdollisuuksia. Ohjelma tarjotaan yhteistyössä Suomen huippuyliopiston ja teollisuudenalojen asiantuntijoiden, sijoittajien ja yhteistyökumppanien kanssa. Yhtenä tärkeimmistä yhteistyökumppaneista toimii Suomen peliyhteisö.

Kuuden päivän intensiivisen harjoittelujakson aikana Game Executive -ohjelma pyrkii muuntamaan oppimiskokemuksesi ammatilliseksi ja henkilökohtaiseksi kasvuksi.

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä paikallisten ja maailmanlaajuisten peliyritysten kanssa. Näiden tärkeiden kumppanuuksien avulla pyrimme auttamaan sinua luomaan merkityksellisiä yhteyksiä alan veteraaneihin, pääomasijoittajiin ja muihin mahdollisiin kumppaneihin. Samalla tarjoamme sinulle turvallisen, jännittävän ja monikulttuurisen oppimisympäristön, joka vastaa kehitystarpeitasi ja uratavoitteitasi.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksi  Kysy lisätietoja

Aloitus

Kysy lisätietoa seuraavasta toteutuksesta

Valmennuksen hyödyt

Osallistumalla ohjelmaan saat tietoa viimeisimmistä akateemisista tutkimuksista ja trendeistä huippuprofessoreilta yritysjohtamisen, johtamisen ja yrittäjyyden aloilta. Lisäksi saat kaikki tarvittavat taidot videopeliteollisuuteen osallistuvien yritysten johtamiseen.

Saat entistä parempaa ymmärrystä strategiasta ja liiketoiminnasta
Tapaat alan asiantuntijoita ja keskustelet samanhenkisten ihmisten kanssa
Opit tekemään oikeat päätökset ja välttämään ratkaisevat virheet
Vierailet pelialalla toimivissa yrityksissä ja organisaatioissa

Kenelle?

Game Executive -ohjelmassa käsitellään peliteollisuudessa mukana olevien henkilöiden ja yritysten strategisia liiketoimintatarpeita.

Ohjelma auttaa sinua ottamaan urallasi seuraavan askeleen sekä kehittämään taitojasi ja asiantuntemustasi. Se auttaa sinua myös löytämään ratkaisuja projektiesi nykyisiin haasteisiin.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelmassa käsitellään aiheita, kuten strategiat, liiketoiminnan kehittäminen, innovaatio ja johtajuus, verkostoituminen ja varainkeruu, rahoitus ja monetisointi, henkilöstöhallinto, käyttäjien hankinta ja markkinointi.

Game Executive -ohjelman sisällöstä vastaa Aalto-yliopiston tunnettu tiedekunta ja peliteollisuuden johtajat. Osallistujat saavat myös paljon käytännön tietoa alan asiantuntijoilta iltaisin eri yrityksiin tehtävien tutustumiskäyntien aikana.

Kattavan 360 asteen oppimisympäristön ansiosta osallistujat voivat kehittää taitojaan ja osaamistaan hallitakseen ja kehittääkseen menestyvää ja innovatiivista liiketoimintaa.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Game Executive -ohjelma toteutetaan englanniksi. Ilmoittaudu ohjelmaan englanninkielisellä sivulla.

Ohjelmatiedot englanniksi