Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Future Scaleups

Löydä polkusi kasvuun ja kansainvälistymiseen

Kestävään liiketoiminnan skaalaamiseen liittyy paljon haasteita, joihin kaikki yrittäjät jossain kohtaa urallaan törmäävät. Kasvun ja kansainvälistymisen rakentamiseen liittyy useita vaativia päätöksiä, joita erityisesti nuoret yritykset joutuvat tekemään epävarmana siitä, mihin resursseja kannattaisi laittaa tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Future Scaleups on nuorten kasvuyritysten perustajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmän jäsenille suunnattu kehitysohjelma, jossa hyödynnetään laajan tutkimuksen perusteella rakennettua vektorianalyysiä yrityksen liiketoimintaympäristön kokonaisvaltaiseksi analysoimiseksi. Ohjelmassa tunnistat yrityksesi kasvun kipukohdat, saat tukea liiketoimintapäätösten tekoon, kirkastat kansainvälistymisstrategiasi ja saat työkaluja sen toteuttamiseksi.  

Ohjelman tavoitteena on maksimoida yrityksen skaalautuvuus tunnistamalla sen vahvuudet ja kilpailuedut. Aalto ENT:n mentorien ja ohjaajien avulla voit saavuttaa tavoitteesi ja onnistua kasvattamaan yritystäsi kestävästi ja kannattavasti.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmaan voi käyttää Nuoret Innovatiiviset Yritykset (NIY) -rahoitusta.

 Kysy lisätietoja

Aloitus

1.6.2020

Tunnista kasvun ja skaalamisen mahdollisuudet ja saa tukea päätöksentekoon

Uudista ajattelutapaasi, kaupallista ja sovella innovatiivisia liiketoimintamalleja sekä ketteriä toimintatapoja

Johda kasvavaa yritystä ihmisläheisestä ja strategisesta yrittäjyyden näkökulmasta

Valmennuksen hyödyt

Future Scaleups -ohjelman avulla nostat yritystoimintasi seuraavalle tasolle. Ilmoita 2–3 yrityksen johtoryhmän jäsentä ohjelmaan ja hyödynnä 12-viikkoa ohjelmassa kehittääksesi yrityksen skaalausstrategiaa Aalto ENT:n kouluttajien ja mentorien avulla.

Tunnista mihin kohdentaa resurssit kasvun maksimoimiseksi
Hanki uusia työkaluja ja malleja liiketoiminnan skaalaamiseen
Inspiroidu ja saa uusia ajatuksia kokeneilta kouluttajilta ja mentoreilta
Kirkasta liiketoimintastrategia ja optimoi yrityksesi prosesseja

Kenelle?

  • Yrityksille, joilla on ainutlaatuinen tarjonta ja joiden tavoitteena on skaalata liiketoimintaansa kansainvälisesti

  • Kasvuyritysten perustajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmän jäsenille

  • Yrityksille, joiden liikevaihto on tyypillisesti 0,5–2 M €M

Sisältö ja aikataulu

Future Scaleups -ohjelmassa katsotaan yrityksen liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Neljän lähiopetuspäivän aikana käsitellään kasvuyrityksen henkilöstön ja prosessien johtamista, taloushallinnon järjestämistä sekä markkinointi- ja myyntistrategioita. Kukin teema sisältää konkreettisia liiketoimintaesimerkkejä ja työpajoja, joissa paneudutaan yrityksesi kehittämiseen näiden teemojen osalta. Lisäksi mentorointiprosessin aikana paneudutaan tarkemmin kunkin yrityksen tärkeimpiin kipukohtiin.

Ohjelma toteutetaan kahden päivän moduuleina 12 viikon aikana. Päivät ovat vuorovaikutteisia ja sisältävät keskusteluja ja työpajoja. Yrityskohtaisia mentorointitilaisuuksia voidaan pitää joustavasti omien aikataulujen mukaan. 

Rakenne

Scale-up analyysi

Analysoi yrityksesi nykytila, aseta tulevaisuuden tavoitteet, tunnista skaalauksen haasteet ja määritä miten strategisesti kohdentaa resurssit.

Työkalut skaalaamiseen

Neljä päivää lähiopetusta Future Scaleups -ohjelman kouluttajien kanssa keskittyen yrityksen prosessien ja valmiuksien kehittämiseen.

Mentorointi

Neljä yrityskohtaista mentorointitilaisuutta valitun Aalto ENT:n asiantuntijan kanssa.

Opintokokonaisuudet

Kustannukset ja hakeminen

Aloitusajankohta