Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Corporate Startup

Corporate Startup -ohjelma: mikä se on?

Corporate Startup -ohjelma valtuuttaa yrityksen tiimit omaksumaan start-up-yrityksille ominaisia käytöntöjä ja käynnistämään yrittäjämäisen kulttuurin kehittymisen organisaatiossaan. Ohjelmassa on kokeellinen lähestymistapa kehittämiseen ja se pohjautuu Steve Blankin kehittämään Lean Launchpad - menetelmään. Ohjelma innostaa tiimit etsimään yritykselleen skaalautuvia liiketoimintamalleja sekä rohkaisee innovoimaan, testaamaan ja kehittämään asiakaslähtöisiä liikeideoita, uusia tuotteita ja palveluja.

 

Kysy lisätietoja

Aloitus

Räätälöity ohjelma

Kenelle?

Ohjelma soveltuu erityisesti yrityksille, jotka haluavat valtuuttaa tiiminsä työskentelemään entistä yrittäjähenkisemmin ja etsimään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Osallistujat saavat vahvemmat taidot asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä haastavat itseään toimimaan entistä yrittäjämäisemmin ja ketterämmin.

Mikä on rakenne?

Ohjelman kesto on joustava aina viidestä kymmeneen viikkoon ja se räätälöidään kunkin yrityksen tilanteeseen ja tarpeeseen.

Lisätietoja

Corporate Startup -ohjelma toivottaa tervetulleeksi menestyksennälkäiset ja innovatiiviset ryhmät. Kysy lisätietoja ohjelman yhteyshenkilöiltä.