Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Aalto Scale-up Academy kasvuyrityksille

Ylitä skaalauksen esteet ja maksimoi kasvu

Kaikilla yrityksillä on oma ainutlaatuinen kasvutarinansa, mutta haasteet, joita he matkan aikana kohtaavat, ovat varsin samanlaisia. Se, missä vaiheessa kasvun haasteet tulevat vastaan, riippuu yrityksen toimintaympäristöstä. Kasvuyrityksille suunnattu Aalto Scale-up Academyssa tunnistat yrityksesi kasvun kipukohdat ja saat työkaluja skaalauksen esteiden ylittämiseksi. 

Aalto Scale-up Academy on 12-viikkoinen ohjelma kasvuyritysten perustajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmän jäsenille. Ohjelmassa käytetään yliopistolähtöisiä menetelmiä sekä liiketoiminnallisia näkökulmia, joiden avulla analysoidaan syvällisesti yrityksen toimintaympäristöä hyödyntäen kahtatoista eri vektoria.

Ohjelman tavoitteena on maksimoida yrityksen skaalautuvuus tunnistamalla vahvuudet ja kilpailuedut. Aalto ENT:n mentorien ja ohjaajien avulla voit saavuttaa tavoitteesi ja onnistua kasvattamaan yritystäsi kestävästi ja kannattavasti.

Aalto Scale-up Academy -ohjelma toteutetaan kokonaisuudessaan englanniksi.

Ohjelma englanniksi Kysy lisätietoja

Aloitus

Kesä 2020

Tunnista kasvun ja skaalamisen mahdollisuudet ja saa tukea päätöksentekoon

Uudista ajattelutapaasi, kaupallista ja sovella innovatiivisia liiketoimintamalleja sekä ketteriä toimintatapoja

Johda kasvavaa yritystä ihmisläheisestä ja strategisesta yrittäjyyden näkökulmasta

Valmennuksen hyödyt

Aalto Scale-up Academyn avulla nostat yritystoimintasi seuraavalle tasolle. Ilmoita 2-3 yrityksen johtoryhmän jäsentä ohjelmaan ja hyödynnä 12 viikkoa ohjelmassa kehittääksesi yrityksen skaalausstrategiaa Aalto Scale-up Academyn kouluttajien ja mentorien avulla.

Tunnista mihin kohdentaa resurssit kasvun maksimoimiseksi
Hanki uusia työkaluja ja malleja liiketoiminnan skaalaamiseen
Inspiroidu ja saa uusia ajatuksia kokeneilta kouluttajilta ja mentoreilta
Kirkasta liiketoimintastrategia ja optimoi yrityksesi prosesseja

Kenelle

  • Yrityksille, joilla on ainutlaatuinen tarjonta ja joiden tavoitteena on skaalata liiketoimintaansa kansainvälisesti

  • Kasvuyritysten perustajat / toimitusjohtajat / johtoryhmän jäsenet

  • Yritykset, joiden liikevaihto on tyypillisesti 2 M – 10 M €

Sisältö ja aikataulu

Aalto Scale-up Academy -ohjelmassa katsotaan yrityksen liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Neljän lähiopetuspäivän aikana käsitellään kasvuyrityksen henkilöstön ja prosessien johtamista, taloushallinnon järjestämistä sekä markkinointi- ja myyntistrategioita.

Kukin teema sisältää konkreettisia liiketoimintaesimerkkejä ja työpajoja, joissa paneudutaan yrityksesi kehittämiseen näiden teemojen osalta. Lisäksi mentorointiprosessin aikana paneudutaan tarkemmin kunkin yrityksen tärkeimpiin kipukohtiin.

Ohjelma toteutetaan kahden päivän moduuleina 12 viikon aikana. Päivät ovat vuorovaikutteisia ja sisältävät keskusteluja ja työpajoja. Yrityskohtaisia mentorointitilaisuuksia voidaan pitää joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Ohjelman rakenne

Scale-up analyysi

Analysoi yrityksesi nykytila, aseta tulevaisuuden tavoitteet, tunnista skaalauksen haasteet ja määritä miten strategisesti kohdentaa resurssit

Skaalaustyökalut

Neljä päivää lähiopetusta Aalto Scale-up Academyn kouluttajien kanssa keskittyen yrityksen prosessien ja valmiuksien kehittämiseen

Mentorointi

Neljä yrityskohtaista mentorointitilaisuutta valitun Aalto Scale-up Academyn asiantuntijan kanssa

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta