YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: ”Learning from Zurich”

Webinaaritallenteessa Tommi Mäkynen, Helsinki Zürich Officen Architect, Partner, keskittyy kaupunkikehitykselle relevantteihin asioihin, joita on oppinut Zürichissa toimiessaan arvostamaan.

04.05.2022

Mitä voimme oppia zürichiläisiltä kaupunkikehityksestä? Webinaarissa Tommi Mäkynen, Helsinki Zürich Officen Architect, Partner, keskittyy kaupunkikehitykselle relevantteihin asioihin, joita on oppinut Zürichissa toimiessaan arvostamaan. Hän puhuu myös siitä, mikä kaupungissa ei toimi ja mitä siitäkin voimme oppia?

Tommi Mäkynen on suomalainen arkkitehti, joka on tullut Sveitsiin, ETH Zürichiin opettamaan kaupunkisuunnittelua 17 vuotta sitten. Vuonna 2009 hän perusti kansainvälisesti toimivan arkkitehti- ja kaupunkisuunnittelutoimiston Helsinki Zürich Officen yhdessä Antti Ahlavan ja Mirjam Niemeyerin kanssa. Tommi on opettanut lukuisissa kouluissa arkkitehtuuria sekä kaupunkisuunnittelua ja toimii tällä hetkellä myös Suomen kunniakonsulina Sveitsissä.

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenne

Tutustu Aalto PRO:n YTK:n Pitkä kurssi – yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijaohjelmaan.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: ”Learning from Zurich”

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.