Pääomasijoitukset Suomessa – Tulevaisuuden näkymät ja tilastot vuodesta 2021

Webinaaritallenteessa aiheesta keskustelemassa Pia Santavirta Pääomasijoittajat ry:stä.

09.02.2022

Suomen pääomasijoitusmarkkinat ovat vahvassa kasvussa. Sekä suomalaiset startup-yritykset että suomalaiset pääomasijoittajat rikkoivat ennätyksiä vuonna 2021: hankitun rahoituksen sekä tehtyjen sijoitusten määrä ylitti edellisvuoden luvut. Tässä webinaarissa kuulet tuoreimmat tilastot Suomessa tehdyistä pääomasijoituksista ja kuulet näkemyksiä siitä, miltä alan tulevaisuus näyttää. Webinaarin asiantuntijapuhuja on Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenne

Aalto ENT on järjestänyt Venture Capital & Private Equity -ohjelmaa yhdessä Suomen Pääomasijoittajat -yhdistyksen kanssa vuodesta 2018 lähtien. Ohjelma kokoaa yhteen pääomasijoittamisen kannalta olennaisimmat tiedot.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Pääomasijoitukset Suomessa – Tulevaisuuden näkymät ja tilastot vuodesta 2021

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.