Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Podcastissa asiantuntijat ja tutkijat keskustelevat työstä ja johtamisesta.

24.09.2021

Aalto Leaders’ Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt. Podcastissa Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) asiantuntijat, tutkijat ja kumppanit keskustelevat työstä ja johtamisesta. Mikä on tärkeää juuri nyt ihmisten, organisaatioiden, bisneksen ja planeetan kannalta?

Tuotantokauden jaksoissa käsitellään muun muassa vastuullisuutta, opiskeluympäristön vaikutusta oppimiseen ja sitä, miksi diversiteetti on hyvää bisnestä. Uudet jaksot julkaistaan kerran kuussa perjantaisin ja ne on kuunneltavissa Soundcloudissa sekä muun muassa Spotifyssa. Jaksojen kieli on joko suomi tai englanti.

Löydät kaikki suomenkieliset jaksot täältä ja englanninkieliset jaksot täältä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.