AaltoJOKO® Talks webinaari: Strategia 3.0

21.04.2021

AaltoJOKO® Talks: Strategia 3.0 -webinaarissa keskusteltiin strategiatyön muutoksesta Oxfordin yliopiston Saïd Business Schoolin professorin Eero Vaaran johdolla. Vaara toimii myös Aalto-yliopiston vierailevana professorina johtamisen laitoksella.

Tallenteelta kuulet mitä tarkoittaa "strategia 3.0" ja minkälaisesta paragidman muutoksesta on kyse. Miten strategioita tulisi nyt ja tulevaisuudessa rakentaa ja toteuttaa?

Aalto EE ja Aalto PRO tarjoavat useita ohjelmia, joissa voit syventää johtamisosaamistasi.

AaltoJOKO® -valmennus nostaa johtajuustaitosi kokonaisvaltaisesti uudelle tasolle tarjoamalla osallistujille vahvan teoreettisen pohjan aiheista, jotka jokaisen johtajan tulee hallita. Valmennuksessa pääset kehittämään taitojasi johtaa tulevaisuuden liiketoimintaa.

Strategic Foresight in Business Management -valmennuksesta saat työkalut strategisen edun luomiseen ennakointimenetelmien ja skenaariotyön avulla.


AaltoJOKO® Talks on keskustelusarja, joka tuo asiantuntijat yhteen keskustelemaan johtajuuden ajankohtaisista kysymyksistä. AaltoJOKO® Talks juhlistaa Suomen johtavan liikkeenjohdon valmennusohjelman AaltoJOKO®:n 50-v. taivalta johtajuuden kehittämisen ytimessä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: AaltoJOKO® Talks webinaari: Strategia 3.0

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.