Turvallisuus 2.0: Maailma muuttuu – muuttuuko turvallisuus?

05.05.2020

Maailma muuttuu eikä teknologia jää odottamaan. Turvallisuusalan ammattilaisten pitää pysyä mukana muutoksessa ja hyväksyä se, että esimerkiksi teknologian muuttuessa riskit kasvavat, eikä turvallisuusratkaisuja välttämättä löydy aina valmiina. Turvallisuusjohtajalta vaaditaan tänä päivänä myös entistä enemmän koko liiketoiminnan ja ihmisen käyttäytymisen ymmärtämistä.

Tässä webinaarissa kuulet vuoden 2019 turvallisuusjohtaja Jari Pirhosen näkemyksiä turvallisuusjohtamisen ja kehityksen muutoksesta sekä VR Groupin Turvallisuuspäälikkö Ville Mäki-Kampin kokemuksista Turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma TJK:sta.

 

Turvallisuusjohdon koulutusohjelma TJK:ssa opitaan lakisääteisen ja omaehtoisen turvallisuuden hallintaa yhdistäen sekä asioiden että ihmisten johtaminen. Laajennat käsitystäsi turvallisuudesta ja opit ymmärtämään turvallisuuden kokonaisuuden ja osa-alueiden johtamisen näkökulmat. Lue lisää ohjelmasta.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Turvallisuus 2.0: Maailma muuttuu – muuttuuko turvallisuus?

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka