Aallon yrittäjyysekosysteemi

Aalto-yliopisto panostaa korkeatasoiseen tieteelliseen osaamiseen ja syvään asiantuntemukseen perustuviin yrityksiin. Opiskelijat ovat yrittäjäkoulutuksen keskiössä.

Aallon yrittäjyysekosysteemi on arvioitu yhdeksi maailman lupaavimmista

Yrittäjähenki ja yrittäjyys ovat olennainen osa Aalto-yliopiston ponnisteluja tutkimuksen ja koulutuksen saralla. Uudenlaisten tietointensiivisten yritysten käynnistäminen ja tukeminen ovat keskiössä Aalto-yliopiston yhteiskuntasuhteissa. Yliopisto tukee yrittäjyyttä ja uusien yritysten perustamista. Yliopisto panostaa korkeatasoiseen tieteelliseen osaamiseen ja syvään asiantuntemukseen perustuviin yrityksiin. Opiskelijat ovat yrittäjäkoulutuksen keskiössä.

Aallon energinen ja monipuolinen yrittäjyysekosysteemi koostuu sekä opiskelijavetoisesta että yliopiston omasta toiminnasta. Muun muassa Euroopan johtava startup-tapahtuma Slush on syntynyt Aallon opiskelijayhteisössä.

Lisätietoja Aalto-yliopiston yrittäjyys- ja innovaatiotoiminnasta (aalto.fi)

Mikä on Aalto ENT ja miten se sijoittuu laajassa Aalto-yliopiston ekosysteemissä?

Aalto University Developing Entrepreneurship (Aalto ENT) tarjoaa koulutusta toimintansa vakiinnuttaneille yrittäjille ja sisäisen yrittäjyyden kehittämispalveluita suurille organisaatioille. Aalto ENT on ainoa voittoa tavoitteleva kokonaisuus Aalto-yliopiston yrittäjyyden ekosysteemissä. Sen tehtävänä on siirtää yrityselämään kaikkea sitä korkeaa laatua, ammattitaitoa ja uusimpia tieteellisiä löytöjä, joita Aalto-yliopistolla on tarjota.

Lue lisää vaikuttavuudestamme