Aalto-yliopisto panostaa korkeatasoiseen tieteelliseen osaamiseen ja syvään asiantuntemukseen perustuviin yrityksiin. Opiskelijat ovat yrittäjäkoulutuksen keskiössä.

Esittelyssä Aalto-yliopiston yrittäjyyden ekosysteemi

Yrittäjähenki ja yrittäjyys ovat olennainen osa Aalto-yliopiston ponnisteluja tutkimuksen ja koulutuksen saralla. Uudenlaisten tietointensiivisten yritysten käynnistäminen ja tukeminen ovat keskiössä Aalto-yliopiston yhteiskuntasuhteissa. Yliopisto tukee yrittäjyyttä ja uusien yritysten perustamista.

Yliopisto panostaa korkeatasoiseen tieteelliseen osaamiseen ja syvään asiantuntemukseen perustuviin yrityksiin. Opiskelijat ovat yrittäjäkoulutuksen keskiössä.

Lisätietoja Aalto-yliopiston yrittäjyys- ja innovaatiotoiminnasta (aalto.fi)

Mikä on Aalto ENT ja miten se sijoittuu laajassa Aalto-yliopiston ekosysteemissä?

Aalto ENT tarjoaa koulutusta toimintansa vakiinnuttaneille yrittäjille ja sisäisen yrittäjyyden kehittämispalveluita suurille organisaatioille.

Aalto ENT on ainoa voittoa tavoitteleva kokonaisuus Aalto-yliopiston yrittäjyyden ekosysteemissä. Sen tehtävänä on siirtää yrityselämään kaikkea sitä korkeaa laatua, ammattitaitoa ja uusimpia tieteellisiä löytöjä, joita Aalto-yliopistolla on tarjota. Lopulta kaikki Aalto ENT:in tuotto investoidaan takaisin yliopistoon, jossa se käytetään rahoittamaan uusia tieteellisiä läpimurtoja.