Aalto ENT kehittää aktiivisesti koulutusohjelmia, jotka auttavat yrittäjiä johtamaan tiimejä entistä paremmin sekä kehittämään menestyviä kaupallisia tuotteita ja palveluita kansainvälisille markkinoille. Tarjoomamme on suunnattu sekä yrittäjyyden alkutaipaleelle että toimintansa jo vakiinnuttaneille yrityksille.

Design your Pitch – Pitch your Design

Ohjelmalla on kaksi tavoitetta: se opettaa ja harjoittaa viestinnän ja vuorovaikutuksen taitoja sekä tarjoaa näkyvyyttä ja hyödyllisiä kontakteja suunnittelijoille.

Lue lisää

HealthTech Executive

HealthTech Executive –ohjelma on räätälöity terveys- ja hyvinvointiteknologia-alan kasvuyritysten tarpeisiin.

Lue lisää

Talous haltuun virtuaalisesti (Aalto EE, verkkokurssi)

Talous haltuun virtuaalisesti -verkkokurssi on kustannustehokas ja joustava opintokokonaisuus talouden perusasioista. Saat kaiken sen tiedon, mitä jokaisen johtajan, esimiehen ja asiantuntijan tulee tietää taloudesta. Hinta 200 €.

Lue lisää

Hallitustyöskentely (verkkokurssi)

Hallitustyöskentely-verkkokurssilla käsiteltävinä teemoina ovat mm. hallituksen juridiset vastuut, toimiva kokoonpano ja hallitustyön kehittäminen. Hinta 95 € +alv.

Lue lisää

Aalto MBA:n yrittäjyys-polku

Aalto MBA -ohjelman (Aalto EE) yrittäjyyspolku tutustuttaa osallistujat yrittäjyyteen startup- ja suuryrityksissä.

Lue lisää

Peliteollisuudelle: Game Executive

Game Executive on ainutlaatuinen ohjelma, joka on räätälöity pelialan kasvuyritysten tarpeisiin.

Lue lisää

Pk-yrityksen verosuunnittelu (verkkokurssi)

Pk-yrityksen verosuunnittelu -verkkokurssilla perehdyt asiantuntevan ja kokeneen kouluttajan johdolla verosuunnittelun mahdollisuuksiin ja rajoituksiin nopeasti, konkreettisesti ja käytännönläheisesti. Hinta 95 € +alv.

Lue lisää